The smart Trick of su kaçak tespiti That Nobody is Discussing

Wiki Article

Yerden ısıtmalı ve kalorifer petekleri tesisatında kırmadan su kaçağı tespiti yapan cihazı kullanılarak kolay ve maliyetsiz bir şekilde sorunun kaynağına ulaşım sağlanır.

Su kaçağı tespiti sırasında, evinizin içindeki ve dışındaki boru hatlarının incelenmesi önemlidir. Tesisat sisteminizin detaylı bir analizi yapılmalı ve olası zayıfile noktalar belirlenmelidir.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artık iğrenmeye başladık.

Tesisattaki su kaçağı tespitleri için duvar ya da fayansların durumuna bakılır. Duvar ve fayansın nemli olması, derz aralarında oluşan sararma veya küf olması tesisatta kaçak olduğunu kanıtlar niteliktedir. Sık sık karşılaşılan bu durum için firmamız gerekli su kaçağı tespiti cihazları temin etmiş durumdadır.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak eğer temiz su tesisatında değil, pis su gider tesisatınızdan damlama yapıyor ise o zaman kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Su sızıntısının olduğu yerin bulunması öncelikli su kaçağının pis su kaynaklı mı yoksa temiz su kaynaklı mı olduğu tespit edilir.

Cihazla Su Kaçağı Bulma: Akustik dinleme cihazları ve termal kameralar gibi modern cihazlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru şekilde tespit ediyoruz.

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların su kaçağı tespit tecrübesiyle su kaçağı tespit hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan hizmet olarak verilir Beni tercih etmeniz su kaçağı tespit sizler için Bi ayrıcalık olduğunu göreceksiniz

Zemin katta veya bodrum katta bulunan dairelerde bu tür sorunlar yaşanabilmektedir. Bu sorun, yer altı sularından veya tesisat borularından kaynaklanabilir. Net cevap verebilmemiz için cihazla suyun kaynağını tespit etmemiz gerekir.

Evde, ofiste veya iş yerinde su kaçağının olması ve bu kaçağın su kaçak tespiti nerede olduğunu bulamamak oldukça can sıkıcı bir durumdur. Evde, iş yerlerinde oluşan kaçaklar karşısında, ev ve iş yerleri sahiplerinin yapacağı çAlright fazla bir şey ne yazık ki yoktur.

Merhaba ben ten yılı aşkın bu işi yapıyorum eğer su işleriniz varsa gönül rahatlığıyla güvenerek yaptırabilirsiniz tıkanık varsa kırmadan dökmeden makineyle açıyorum İstanbul geneli çalışıyorum

BirçAlright kişi evinin su tesisatında sürekli su kaçağı meydana geldiği için, bu durum su kaçağı tespit karşısında çaresiz kalmaktadır. Şayet su tesisatı borularınız mavi renkli plastik boru veya demir boru ise su tesisatınızı komple yeniletmeniz en doğrusudur.

Report this wiki page